Normes de participació

La xarxa Consescat és oberta als comentaris i aportacions dels usuaris registrats, membres de la comunitat educativa i persones convidades pel Consell Escolar de Catalunya. D'acord amb el que disposa la Guia de xarxes socials de la Generalitat de Catalunya (juliol 2015), per poder dur a terme una conversa respectuosa, tolerant i fructífera, en tots els casos els comentaris, opinions i aportacions a Consescat han de complir els requisits següents:

1. Que siguin pertinents, és a dir, que no s’allunyin del tema o temes tractats.

2. Que mantinguin el respecte i el bon clima i no ofenguin ni atemptin contra la dignitat d’altres persones.

3. Que no continguin dades de caràcter personal ni informació publicitària.

Com a plataforma del Consell Escolar de Catalunya al servei de la comunitat educativa, Consescat participa totalment dels principis de col·laboració, obertura i transparència, interdependència (coresponsabilitat), compartir (coneixement obert) i integritat (servei públic) que inspiren la presència de la Generalitat de Catalunya a les xarxes socials.

Es demana i s'agraeix a tots els usuaris i usuàries de Consescat que segueixin aquestes normes i criteris.

Consescat és un espai de debat entre persones. Per això és molt convenient que tots els usuaris s'identifiquin amb una fotografia real i no un avatar.

Els debats i les converses a l'entorn Consescat són interns i restringits als membres. Cap persona, entitat o institució pot apropiar-se ni difondre comentaris, opinions i aportacions publicades en aquest entorn. Només el Consell Escolar de Catalunya pot utilitzar aquesta informació amb la finalitat d'elaborar les conclusions de la Jornada de reflexió i de confegir estudis i informes relacionats amb la seva missió i activitats. De la mateixa manera, demanem que es faciliti la bibliografia o font de totes les aportacions (comentaris, documents, arxius...) que no siguin pròpies.

© 2019   Creat per Administrador/a Consescat.   Tecnologia de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio